Over Ons

BEDRIJVEN BETE R EN SLIMMER LATEN WERKEN, DAT IS DE MISSIE.

Opgestart door Micha Cohen vanuit de visie dat er veel meer uit telefonie te halen was dan tot dan toe mogelijk was. Dankzij de opkomst van VoIP werd telefonie flexibeler en goedkoper. Micha Cohen wilde daarin nog een stap verder gaan.

  

ONZE AANPAK LOONT

Xelion mag zich meervoudig awardwinner noemen.

DE BESTE TELEFOONCENTRALE

Bericht Van Oprichter van Xelon

en eerste wilden we de beste telefooncentrale maken die er op de markt is. Dat betekent ook dat je nooit klaar bent, want we blijven continu verbeteren en uitbreiden. We blijven functionaliteiten toevoegen. Nog belangrijker misschien dan een heel goede telefoniecentrale leveren is het gegeven dat telecommunicatie niet meer op zichzelf staat in een organisatie. We hebben Xelion altijd beschouwd als centrale spil in de bedrijfscommunicatie van de bedrijven die er mee werken. Vanuit dat perspectief bouwen we aan de integraties van de bedrijfsprocessen van onze klanten. De belangrijkste daarvan zijn de koppelingen aan CRM-systemen waardoor klantcontact snel en overzichtelijk kan worden gestart en opgeslagen. Verder hebben we ook heel specifieke integraties gemaakt voor processen in de zorg. Zo kan verzorgend personeel dankzij Xelion veel efficiënter met cliënten communiceren. We implementeren nu allerlei integraties die maken dat bedrijven niet alleen beter bereikbaar zijn door Xelion, maar die er ook voor zorgen dat de juiste mensen sneller met elkaar in contact zijn. Bedrijven en hun mensen beter en slimmer laten werken en communiceren, dat is wat ons elke dag drijft om ons product verder te ontwikkelen.

Micha Cohen, oprichter Xelion

BETERE PRESTATIES. EFFICIËNTERE COMMUNICATIE.

Xelion is altijd op zoek naar de juiste integraties (API’s) met andere belangrijke softwarepakketten die in het Nederlandse bedrijfsleven gebruikt worden. Deze integraties maken het mogelijk om klantgegevens over te zetten van CRM naar het telefoonboek dat in Xelion zit. Dat voorkomt dubbelinvoeren en laat de organisatie ook met dezelfde gegevens werken en communiceren. Klantcontact en gesprekken kunnen worden opgeslagen onder de klantkaart, waardoor collega’s elkaar makkelijker kunnen aflossen of vervangen. Ook processen waarin het klantcontact door middel van chat of sms geoptimaliseerd wordt zijn mogelijk met Xelion. Heel veel is standaard in huis, waarbij succesverhalen van gebruikers door onze partners gedeeld worden.

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR ZAKELIJKE TELEFONIE

VoIP telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Zakelijk VoIP betekent lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair.
Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de zakelijke VoIP-klasse. Zo is Xelion altijd technisch vooruit met VoIP bellen zakelijk en is het optimaal flexibel in gebruik.

PARTNERS DIE HETZELFDE GELOVEN ALS WIJ

Xelion werkt met geselecteerde en getrainde partners waar bedrijven terecht kunnen voor offertes, advies, installatie en beheer. Er zijn zowel regionaal sterke partners als ict dienstverleners met bepaalde focus op een sector zoals bijvoorbeeld de zorg, retail of finance. Xelion kan helpen met het vinden van de juiste partij!Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de zakelijke VoIP-klasse. Zo is Xelion altijd technisch vooruit met VoIP bellen zakelijk en is het optimaal flexibel in gebruik.

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.
Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!