Geefirm

GeeFirm is VOGSY partner voor de Benelux, Google Cloud Partner en Zoho Advanced Partner. We hebben veel implementatie ervaring, geloven in Cloud, in samenwerken en in het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen met software.

We brengen jouw bedrijfsvoering naar de Google Cloud of Zoho Cloud. Onze klanten zijn Professional Services bedrijven in consulting, digital, marketing, media, advies, design, handel, onroerend goed, juridische dienstverlening en business services. 

We verzorgen support op je applicaties, helpen je met migraties en maken maatwerk oplossingen in het Google ecosysteem en het Zoho domein. Laat ons weten wat je wilt, wat je zoekt, we helpen je graag! 


Geefirm helpt je vooruit

Kiezen voor nieuwe oplossingen en een ander platform betekent meestal ook een doorbraak. En afscheid van oude oplossingen en systemen, niet altijd even eenvoudig. Met de oplossingen van GeeFirm – alles in de Cloud – is het mogelijk om tijdelijk of gedurende langere tijd hybride te werken: de nieuwe oplossing naast de oude blijven gebruiken. Daarmee verloopt het adoptieproces vaak soepeler. We helpen je er graag mee vooruit. Ook om je oude data in de nieuwe omgeving te krijgen. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen. We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek of Google Meet sessie. Kiezen voor nieuwe oplossingen en een ander platform betekent meestal ook een doorbraak. En afscheid van oude oplossingen en systemen, niet altijd even eenvoudig. Met de oplossingen van GeeFirm – alles in de Cloud – is het mogelijk om tijdelijk of gedurende langere tijd hybride te werken: de nieuwe oplossing naast de oude blijven gebruiken. Daarmee verloopt het adoptieproces vaak soepeler. We helpen je er graag mee vooruit. Ook om je oude data in de nieuwe omgeving te krijgen. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen. We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek of Google Meet sessie. 

CONTACT

Telefoonnummer

+31 85 4837000

Neem direct contact op met Geefirm

Mail

info@geefirm.com

Stuur een e-mail en Geefirm neemt zelf contact op

Bekijk ook de andere integraties