{

Klantcontact IT Channel Pro - Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

 

In de wereld van ICT is het verandertempo moordend. Wie weet nog hoe het zit? Voortdurend dienen zich nieuwe technologieën en businessmodellen aan die grote invloed hebben op de bedrijfsvoering van adviseurs en aanbieders van IT en telecom diensten. Om goede adviezen te kunnen geven moeten deze ‘IT resellers‘ dagelijks worden bijgepraat over onderwerpen als security, VoIP, clouddiensten, IoT, hosting, access en talloze andere zaken waar Nederlandse MKB’ers een antwoord op proberen te vinden.

Over IT Channel Pro

IT Channel Pro is een tech publicist van dagelijks nieuws en achtergrondinformatie voor het Telecom en ICT channel in Nederland. Door middel van selectie van het relevant ICT nieuws worden resellers bijna dagelijks via online posts op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Altijd actueel en ‘to the point’. Met ca. 25.000 volgers is IT Channel Pro daarom met voorsprong de grootste online publicist van online ICT nieuws en een onmisbare schakel tussen fabrikant en ICT-reseller.

Integratie maakt het bieden van service zoveel makkelijker

Hoe zorg je er voor dat je ruim 7.000 resellers ‘spot on’ met het beste nieuws bediend? Eric Luteijn, oprichter en directeur IT Channel Pro wil daar wel iets over kwijt: “Al jaren werk ik met het CRM systeem SuperOffice en daar is een groot deel van het succes met de media vandaan gekomen. De logische koppeling van CRM en Xelion was voor mij een no-brainer.” De koppeling maak inzichtelijk dat je contactpersonen en contactmomenten altijd paraat hebt. Je ziet dus direct hoe vaak en waarover je met iemand hebt gesproken, zonder daarvoor iets te hoeven opzoeken. “Je belt vanuit je CRM waar alle informatie al in is verzameld en kunt ook meteen vervolgacties na een telefoongesprek noteren, inclusief gespreksverslag of geluidsopname als je dat wilt”. Daarmee win je niet alleen veel tijd, je kunt je klant ook veel beter benaderen met de zaken die voor hem belangrijk zijn.

Maak van je CRM een geavanceerde telefooncentrale

Eigenlijk maakt de integratie van Xelion met Superoffice het mogelijk je CRM tot geavanceerde telefonie/communicatie toepassing te maken. “In één click zet ik een gesprek op vanuit Superoffice. Maar ook de andere kant op, als er gebeld wordt opent direct de klantkaart. Superhandig zonder dat er een training of handleiding voor nodig is. Voor medewerkers met veel klantcontact zoals in marketing, sales, service en support afdelingen een onmisbare tool om de efficiency te verbeteren”, aldus Luteijn.

Focus en flexibiliteit

De integratie Superoffice is in nauw overleg met Xelion tot stand gekomen. “Xelion is een Nederlandse ontwikkelaar van telefonie en communicatie met korte lijnen naar het MKB. Ik vind het belangrijk dat wordt geïnvesteerd in tools om MKB’ers voor lage kosten in staat te stellen hun bedrijfsvoering te verbeteren. En omdat de app per maand opzegbaar is, bepaal je zelf of kosten in verhouding staan met opbrengsten. Daarmee maak je ondernemers blij”.