Klanten vertellen

Telefonie uitstekend instrument voor verdieping klantcontact

Een reis naar Lapland boek je niet elke dag. Dat is echt een belevenis die je met de volle aandacht wilt selecteren, samenstellen en voorbereiden. De specialist in reizen naar het Noorden, Voigt Travel, noemt om die reden het telefonische contact met de klant heel waardevol. “Zo kunnen we de wensen, verwachtingen en daarmee uiteindelijk ook de perceptie van die onvergetelijke reis optimaal matchen.“

SugarCRM

Voigt Travel, Lees meer

Complies houdt van korte lijnen en persoonlijk contact

Complies verkoopt ICT aan dealers, winkels en online shops. Ze hebben een groot distributiecentrum in Tynaarlo, tussen Assen en Groningen. “Wij voorzien onze klanten in de basisbehoefte als het gaat om hun voorraad. Daarnaast hebben wij een dynamische voorraad, waardoor we kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen.” Elke klant heeft bij Complies zijn eigen accountmanager. “We houden van korte lijnen.

Power BI

Complies BV, Lees meer

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

In de wereld van ICT is het verandertempo moordend. Wie weet nog hoe het zit? Voortdurend dienen zich nieuwe technologieën en businessmodellen aan die grote invloed hebben op de bedrijfsvoering van adviseurs en aanbieders van IT en telecom diensten.

CTI for Superoffice

IT Channel Pro, Lees meer

Loetje geoptimaliseerd met een Xelion koppeling

Nog even snel een tafeltje reserveren voor een lekker biefstukje in de jus met een paar vrienden? Natuurlijk kun je een online reservering maken of gewoon binnenlopen, maar veel mensen denken onderweg toch “Ik bel wel even”. Dankzij een Zendesk koppeling met Xelion kunnen ze snel en efficiënt een ticket aanmaken in Zendesk.

Zendesk

Loetje, Lees meer