Red Cactus B.V.

200+ Xelion integraties beschikbaar op marketplace.redcactus.nl. Door de unieke eigenschappen van Bubble kan aan nagenoeg elke klantwens worden voldaan. Van de searchbar tot gespreksregistratie in je CRM; van de pop-up notificatie tot het kunnen configureren van automation flows; met Bubble kan het!

voordelen koppelingen

Red Cactus in combinatie met Xelion
  • Wat doet Red Cactus?

Red Cactus is de bouwer en leverancier van de meest toonaangevende telecomproviders en resellers wereldwijd op het gebied van telefonie CRM-integratie. Deze integraties worden onder andere via Xelion partners aan eindklanten geleverd.

  • Hoeveel integraties hebben jullie op dit moment op onze Marketplace?

Behoorlijk wat, je kunt er eigenlijk niet meer overheen kijken. Het is lastig om een getal te noemen omdat we elke maand een aantal nieuwe integraties toevoegen waardoor het getal al snel niet meer klopt met de werkelijkheid. 

  • Op welke koppeling ben je het meest trots? 

Het gaat ons niet zozeer om bepaalde koppelingen, maar de techniek waar we trots op zijn. De integraties die we bouwen zijn, mits er een certificeringsprogramma beschikbaar is, nagenoeg altijd gecertificeerd. Dit maken we zichtbaar op onze eigen marketplace door bij de dienstomschrijvingen certificering labels toe te voegen. Daarnaast is onze techniek gebaseerd op realtime communicatie met CRM- ERP- software en maken we dus geen kopieën van databases.

  • Hoe kunnen bezoekers jullie het beste bereiken?

We houden het graag makkelijk voor klanten, omdat Xelion gebruikers al een relatie met telecomleverancier hebben is diezelfde telecomleverancier ook het aanspreekpunt voor de Bubble integraties. Zo is de communicatie altijd duidelijk. 

Contact


Telefoonnummer

+31113405065

Neem direct contact op

E-mail

info@redcactus.nl

  1. Stuur een e-mail
Bekijk ook de andere integraties