TELEFONIE OPLOSSINGEN

SLIM, EFFICIENT EN INNOVACTIEF

VoIP telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Zakelijk VoIP betekent lagere kosten en veel meer functies om thuis en op kantoor te kunnen werken. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn en is daarvoor in meerdere landen bekroond.

VoIP telefonie zakelijk

Een bedrijf dat kiest voor Xelion zit niet vast aan één telecom-aanbieder of één ICT-dienstverlener. Dat geeft bedrijven de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder hoge overstapkosten. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie ‘state-of-the-art’. Zo wordt VoIP telefonie zakelijk vanuit de cloud dankzij Xelion een ervaring waar organisaties en gebruikers nooit meer zonder willen.

SPECIFIEKE TELEFONIE OPLOSSINGEN VOOR:

ZIJ GINGEN JE VOOR

DANIEL LEIJN,
EIGENAAR TRESO B.V.

Met de Xelion 8 app beschikken we echt over de tools om overal te werken. Naast een compleet adresboek dat automatisch wordt bijgewerkt vanuit ons CRM systeem, kan iedere medewerker bellen, chatten en heeft toegang tot agenda’s en beschikbaarheid van collega’s. En gelukkig nooit gedoe met wegvallend verbindingen als 4G of wifi dekking slecht.”

MARKETPLACE

Ga slimmer werken en verhoog de efficiency en service van je organisatie. Alle apps in de Xelion Marketplace zijn door experts gemaakt en makkelijk te activeren. Zoek de applicatie waarmee je wilt koppelen en probeer het zelf!