Technoberg

In de digitale wereld van vandaag is het belang van efficiënt en veilig werken een must. Met de ICT-totaaloplossingen van Technoberg is alles in één keer goed geregeld. Het doel van de Xelion koppelingen is om een verbinding te realiseren tussen een Xelion VoIP server en een ERP/CRM-systeem.
Zo kun je direct vanuit het ERP/CRM-systeem naar je contactpersonen bellen. Ook kan er bijgehouden worden welke contactmomenten er zijn geweest.

Het is wenselijk als deze gegevens ook in de telefooncentrale terecht kunnen komen. Ook kun je gegevens van een telefoongesprekken opslaan.

WE HEBBEN AANDACHT VOOR JOU, ZIJN FLEXIBEL EN ONZE DIENSTEN ZIJN BETROUWBAAR

Het verhaal achter technoberg

Technoberg IT services BV is in 1997 in Purmerend opgericht. Wij leveren diensten aan een scala van organisaties, zowel het mkb als de overheid en multinationals. Wij hebben eigen datacenters op verschillende locaties. 

Wij leveren ICT oplossingen zoals cloud, VoIP, netwerken, ICT beheer en Support, ontwikkeling van internet of software applicaties, ERP en CRM.
We zijn op al onze diensten ISO 27001 of anders gezegd, op informatiebeveiliging gecertificeerd. Daarbij zijn we gespecialiseerd in security en awareness.

Contact

Telefoonnummer algemeen

Neem direct contact op met Technoberg 

Telefoonnummer support

+31 88-1337800

Neem direct contact op de supportafdeling van Technoberg 

Bekijk ook de andere integraties