XELION... MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA

Xelion staat bekend om haar volledigheid. Alle functionaliteiten van een moderne telefooncentrale bevat het VoIP systeem van Xelion standaard. Maar dat is niet alles. Er kunnen ook specifieke extra’s worden toegevoegd om de communicatie van een organisatie nog completer te maken.

Deze apps of koppelingen worden mogelijk gemaakt door middel van de open API. Hiermee kunnen twee verschillende applicaties met elkaar praten, waardoor de gegevens met elkaar kunnen worden uitgewisseld. Denk bijvoorbeeld aan integratie met een website, een CRM pakket of een reporting tool. Deze koppelingen zijn geen onderdeel van de telefooncentrale.

Deze extra apps worden niet door Xelion aangeboden maar door echte specialisten op het gebied van software integratie. Xelion verzamelt alle apps die voldoen aan het Xelion Plus keurmerk op een marketplace. Xelion Plus geeft de zekerheid dat apps van derden veilig zijn en makkelijk kunnen worden geactiveerd. Daarmee kan elke organisatie echt het maximale uit zijn VoIP systeem halen.

Xelion Plus koppelingen zijn:

  • SaaS koppelingen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk te activeren door de klant zelf
  • Voorzien van support op de koppeling door de software integrator
  • In meerdere talen beschikbaar

Ga naar onze uitgebreide Xelion Marketplace om te kijken wat mogelijk is. Bekijk de video’s voor een duidelijke uitleg hoe apps werken en neem gerust contact op voor meer informatie.